Noteikti jums ir bijuši brīži, kad uzliekat tējkannu tējai vai kafijai, tā uzvārījās, bet nez kāpēc neielējāt krūzē verdošu ūdeni.
Lasi arī: Ādas apavu kopšanas noteikumi. Ja negribi ātri sabojāt apavus, tev tas ir jāzina!
Uzmanību novērš telefona zvans, mīļākais seriāls, vai arī jūs vienkārši pārdomājāt par kafijas dzeršanu. Kad jūs atgriežaties virtuvē, ūdens tējkannā jau ir atdzisis un jums tas jāvāra vēlreiz.
Taču, ja ūdeni silda atkārtoti, var nākties maksāt ar savu veselību. Kāpēc? Tagad tu to uzzināsi!
Atkārtoti vārīts ūdens
Pēc vārīšanas ūdens maina savu sastāvu, no tā iztvaiko kaitīgās vielas, un tas kļūst droši dzerams. Taču, ūdenim vāroties pārāk ilgi vai atkārtoti uzvāroties, ķīmiskie savienojumi tajā mainās un daudzas bīstamas vielas sāk uzkrāties, nevis iztvaikot!
Noskaidrosim kādas bīstamas vielas …
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Naudas vairs nav” — kā mana sievasmāte slepus bez atļaujas ņēma daļu no manas algasby Rinalds Zembergs
- Automehāniķis no Auces atklāja, ka šis braukšanas ieradums bojā jūsu auto dzinēju un 90% šoferi ir vainīgi pie tāby Sandra Vīgante
- Kāpēc zemeņu audzētāji ar stāžu šos augus vienmēr stāda rudenī: nosaukti labākie termiņiby Laura Andersone