Noteikti jums ir bijuši brīži, kad uzliekat tējkannu tējai vai kafijai, tā uzvārījās, bet nez kāpēc neielējāt krūzē verdošu ūdeni.
Lasi arī: Ādas apavu kopšanas noteikumi. Ja negribi ātri sabojāt apavus, tev tas ir jāzina!
Uzmanību novērš telefona zvans, mīļākais seriāls, vai arī jūs vienkārši pārdomājāt par kafijas dzeršanu. Kad jūs atgriežaties virtuvē, ūdens tējkannā jau ir atdzisis un jums tas jāvāra vēlreiz.
Taču, ja ūdeni silda atkārtoti, var nākties maksāt ar savu veselību. Kāpēc? Tagad tu to uzzināsi!
Atkārtoti vārīts ūdens
Pēc vārīšanas ūdens maina savu sastāvu, no tā iztvaiko kaitīgās vielas, un tas kļūst droši dzerams. Taču, ūdenim vāroties pārāk ilgi vai atkārtoti uzvāroties, ķīmiskie savienojumi tajā mainās un daudzas bīstamas vielas sāk uzkrāties, nevis iztvaikot!
Noskaidrosim kādas bīstamas vielas …
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu
- Kāpēc viņas atsakās no laulībām: 4 iemesli, kāpēc sievietēm patiesībā nav vajadzīgas attiecības un kāda ir to priekšrocība
- Tas sāksies 28. novembrī un ilgs 200 stundas pēc kārtas: sinoptiķi prognozē laikapstākļus
- Ādažu centrā, netālu no skolas, manīti vilki, kas nebīstas no cilvēkiem: likumsargi nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā








